Skip to main content

Posts

Featured

Liburan Wisata Melben Ostolia Part 5- tidak semua yang dirancang akan berlaku

Pagi ini sungguh indah. Semua orang bangun awal bersiap mandi sejak subuh, sejuknye lepas keluar bilik air hanya tuhan yang tahu. Keluar bilik air terus rasa emosi nak marah marah tapi memggigil gigil.nak basuh muka pon rase macam seksa nye ya robb. Nak amek wuduk tu sungguh rase beriman.
Plan asal hari ini nak pergi ambil kereta sewa, aku metioned “plan asal” sebab kita hanya mampu merancang, tuhan yang menentukan. Panduan pemanduan telah dibaca secara teliti sebab semua rasa bertanggungjawab atas keselamatan masing masing sewaktu memandu nanti. Australia pakai right hand drive, sama macam Malaysia, so lesen Malaysia yang macam kad IC tu diterima, kalau lesen yang laminate tu aku rase tak. Sebab takde pulak blog yang mention lesen jenis laminate diterima kat sini. So takpayah la bawak yang laminate tu, unless anda jenis ingin mencuba. Tidak ade salahnye.
Gerak dari rumah ke Airport balik naik bus return dari CBD, telefon syarikat kereta sewa (yang aku dah lupa nama, dah setahun pon) un…

Latest Posts

membaris satu lagi impian

gelabah

PERAK

randomly singapore

SCAMMER

Kemana kita dalam mencari erti hidup kita Zainuddin?

Liburan Wisata Ostolia Part 3

Eh? mane dia?

kecenderungan drama bermula sejak bayi

Liburan Wisata Melben Ostolia Part 2