Skip to main content

Posts

Featured

gelabah

Semalam kilang aku dijangiti virus. Tapi sebagai orang IT dalam kilang, muka aku paling tenang semalam. Padahal server kena virus ni, tapi rilek duduk depan laptop gugel tiket kapal terbang. KAHKAH nampak sangat nak lari dari masalah.
Dan semalam jugak aku awkward betul nak balik awal. Ye lah, server kena attack kan, takkan la aku nak menjadi orang pertama yang angkat beg sejurus loceng berbunyi. Pastinya tidakk!! Lalu aku duduk dalam seminit dua, borak borak lebih kurang, aku kol bos aku.
“ sir, can I go back orrrrr should I wait?”

“why wait?? No need to wait, theres nothing that we can do”
Nampak. Sebab tu lah muka aku paling tenang dari pagi tadi, dah bos aku pon tenang, takkan aku nak menggelabah berseorangan kan?

Latest Posts

PERAK

randomly singapore

SCAMMER

Kemana kita dalam mencari erti hidup kita Zainuddin?

Liburan Wisata Ostolia Part 3

Eh? mane dia?

kecenderungan drama bermula sejak bayi

Liburan Wisata Melben Ostolia Part 2

Liburan Wisata ke Melben Ostolia Highlight

Liburan wisata ke Melben Ostolia Part 1