Liburan wisata ke Melben Ostolia Part 1


Aku baru tukar setting layout blog ni.. tup tup gamba besar kucing atas ni keluar, lama jugak aku pikir, kucing aku ke nih? cadar memang nampak macam aku punye masa zaman matrikulasi dulu tapi yang kucing ni aku tak pasti sape tuan die. nak kata kucing matrikulasi macam tak pernah pulak aku bawak masuk kucing dalam bilik. Tapi ahh lantaklah.. pikir pasal kucing pon dah makan seperenggan

So pada bulan mei yang lalu, saya dan kawan kawan saya telah menjayakan satu liburan wisata ke negara sebelah sana. takpayah jauh sangat la sana awak tu, sini je sini.

MELBEN OSTOLIAA!!

Maka sesiapa yang pakat nak berlibur kat Melben tu emangnya sampai sudah dong enggak buleh jumpa iyaaa post ini secara gratis ya dong kerana aku menaip bukan nama yang kalian carik dalam ejen carian gugel yang kalian perlu ejaan nya itu penuuuhhhh. 
*ok sebenarnye part emangnya tu aku tertinggal hurup 'm' tapi sebab malas aku sambung aje teros jadi endon punye lah malas nak tekan anak panah ke kiri pastu taip pulak hurup 'm' alamak malasnye pulakkk tapi gigih pulak aku explain* 

Kenape melben?

Sebab aku  kami nak pegi tengok Great Ocean Road!!!!!!



 tidakkah ia indah???


Popular Posts